Nézet
A billentyûzet Backspace gombját lenyomva (vagy a normál eszközsor Maximize Work Area ikonját választva) eltüntethetjük a képernyõrõl a címsort, a menüsort és a tálcát, ezzel megnövelve a programablak hasznos területét, illetve a rajzterületet. Ha a Backspace billentyût (vagy a Maximise… ikont) újra használjuk, visszatérhetünk a normál nézetbe.

Az F9 billentyût lenyomva (vagy a View menü Full-Screen Preview parancsát választva) teljes képernyõs nézetet kapunk. Megszüntetéséhez kattintsunk az egér bal gombjával.


Nagyító
A nagyító eszközt (Zoom Tool) a képernyõ bal oldalán, az eszköztárban találjuk. Az eszköz választásakor az ábrán látható tulajdonságsor jelenik meg. (A nagyítás funkció a Z billentyûvel is aktiválható.)
1, A Zoom Level lenyitható listában elõre beállított nagyítási szintek közül választhatunk.
2, A Zoom In, illetve Zoom Out eszközökkel nagyíthatjuk, illetve kicsinyíthetjük a rajzablak nézetét.
3, A Zoom 100% úgy állítja be a nagyítás szintet, hogy a szerkesztett kép minden pontja a képernyõ egy-egy képpontjának feleljen meg. (Ha például új rajz készítésekor a felbontást a monitor felbontásának kétszeresére állítjuk be, akkor az eszközt használva a munkaterületen a valós képméret duplája jelenik meg.)
4, Az ikonra kattintva a képet valós méretében láthatjuk. (A kép ebben a méretben kerül nyomtatásra.)
5, A Zoom To Fit nagyítási szintet választva a teljes kép (lap) elfér a belsõ ablakban, képablakban.
6, Az eszközökre kattintva a nagyítási szint úgy változik meg, hogy az aktív objektum, a kijelölt objektum, az összes objektum, a kép magassága, illetve a kép szélessége töltse ki a belsõ ablakot.

A nagyítási szintet úgy is változtathatjuk, hogy a nagyító eszköz választása után a rajzablakba kattintunk az egér bal, illetve jobb gombjával.