Megjelent a CorelDRAW programcsomag új verziója, s benne természetesen a megújult PHOTO-PAINT. A CorelDRAW emblémára kattintva bővebben olvashatsz a témáról.

A Corel PHOTO-PAINT X4 alkalmazás számos új funkcióval gazdagodott az előző verzióhoz képest, a legjelentősebb fejlesztés talán a hisztogram adatok megjelenítésében, illetve a a nyers képformátumok támogatásában tapasztalható. A program alapfunkciói hasonlóan működnek, mint a CorelDRAW-ban, ezért szakirodalomként ajánljuk a CorelDRAW X4 című könyvet, részletesebb leírás ezen az oldalon olvasható.

A Corel Corporation a Corel PHOTO-PAINT program Linuxos változatát ingyenesen elérhetõvé tette az Interneten keresztül: (A szoftver letöltése sajnos jelenleg nem érhetõ el a gyártó honlapjáról.)

   
 
 

AKTUÁLIS:
Átdolgozzuk a CorelDRAW és Corel R.A.V.E. tippjeinket. Az elkészült oldalakat itt nézheted meg.

SITE MAP: Tartalomjegyzék fa-struktúrában

E-MAIL:
Ha tetszik a webhelyünk, kérjük mondd el barátaidnak, ha nem, mondd el nekünk!

Köszönettel veszünk minden véleményt, javaslatot.

 

Az okító lapokon (tutorials) olyan leírásokat találsz, amelyek lépésrõl lépésre bemutatják egy-egy felirat, grafika elkészítésének menetét.

A tippekhez rövid tanácsokat, trükköket gyûjtöttünk össze, melyek egyszerûbbé és gyorsabbá tehetik a munkádat. Ugyanitt található a kezdõk számára összeállított elektronikus tankönyv, kiegészítve mini-szótárral, fogalomtárral és a gyorsbillentyûk listájával.

A galériában az okító oldalak leírásai alapján elkészíthetõ rajzok, grafikák láthatók.

A grátisz oldalakon ingyen letölthetõ képeket, segédfájlokat találsz.

hex27.jpg