ELKELT!

Balatonakarattyai családi ház nyaraló nagy telekkel eladó, csendes helyen, rálátás a Balatonra
Telek: 1418 nm. Ház: 61 nm:

balatonakarattya

Balatonakarattya kedvelt részén, az Árpád utca panorámás felén tulajdonostól eladó nagy parkosított telken 2 szobás összközműves családi ház, mely téliesített nyaralóként is használható. Az épület egyszintes, jó beosztású, teraszáról látható a Balaton. A telek mérete akár 216 m2 alapterületű ház építését is lehetővé teszi. Központhoz, főúthoz közel fekszik, a zajoktól mégis teljesen védett a domborzatnak köszönhetően.

A telek csaknem 400 nöl, akárcsak a szomszédos ingatlanok, így nincs zsúfoltság, adott a nyugodt környezet. Az ingatlan csendes utcában található. Balaton part, strand, élelmiszer bolt, éttermek, stb. néhány perc alatt gyalog is elérhetők. Az ingatlan gyorsan megközelíthető Budapestről gépkocsival is, az M7-es autópálya leágazásától ez az első település.

A ház egyszintes, jó beosztású, 61 m2, a következő helyiségekből áll: nappali, hálószoba, konyha, kamra, télikert-étkező, előszoba, és fürdőszoba leválasztott WC-vel. A házhoz tartozik még egy külön garázs, és egy nyári-lak szoba. A ház bejáratánál, valamint a nappali és a konyha előtt külső teraszok vannak. A bejárati teraszról látszik a Balaton, illetve kilátás nyílik a teljes kertre. A másik két terasz rózsákkal illetve fenyőkkel körbevéve szeparált pihenőhelyként, nyugodt elvonulásra is alkalmas.

A ház a 60-es évek végén jó minőségű anyagokból épült, később külső hőszigetelést kapott, és az ablakaira redőnyök kerültek. Az épület összközműves, egyedi gázfűtéses. A két szobában egy szilárd tüzelésű cserépkályha is van, így a lakást ezzel is lehet fűteni.

A telek déli tájolású, 1418 nm, körbekerített, parkosított, pihenésre, kertészkedésre egyaránt alkalmas. A füvesített terület mellett gyümölcsfák (alma, cseresznye, dió, mogyoró), és évtizedes örökzöldek díszlenek, virágos cserjék illatoznak (rózsa, nyáriorgona, gyöngyvessző stb.), s a vízpart hangulatához illő növények nőnek (nád, bambusz, sásliliom). A telken belül egy nagyobb napozóterasz is található, valamint egy szilárd burkolatú kocsi beálló, mely lakóautó elhelyezésére is alkalmas.

 

Balatonakarattya - eladó házBalatonakarattya - eladó ház

Balatonakarattya - eladó ház

Balatonakarattya - eladó ház

Balatonakarattya - eladó ház

Balatonakarattya - eladó házBalatonakarattya - eladó ház

Balatonakarattya - eladó ház